Oana Mizil, agresată fizic de Marian Vanghelie. Poliția a emis un ordin de protecție împotriva fostului edil al Sectorului 5

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție, „lovește din nou”

Potrivit surselor, Oana Mizil, partenera de viață a fostului primal al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi ajuns la spital, după ce acesta ar fi agresat-o fizic. Mai exact, femeia ar fi avut nevoie de multiple îngrijiri medicale, informează G4Media.ro, conform declarațiilor reprezentanților poliției.

Marian Vanghelie nu ar mai avea voie să se apropie de Oana Mizil – cel puțin o perioadă

Împotriva lui Marian Vanghelie ar fi fost emis un ordin de protecție cu statut provizoriu.

Încercările presei de a obține un punct de vedere din partea fostului primar s-au dovedit fără succes, întrucât Marian Vanghelie nu a putut fi contactat, până la scurgerea informațiilor în presă.

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se arată în comunicatul emis de poliție, potrivit sursei citate anterior.

Vanghelie, veșnic „certat” cu legea

Dincolo de disputele domestice pe care se pare că le întreține, Marian Vanghelie riscă, din nou, pușcaria, întrucât a fost condamnat la 11 ani și 8 luni pentru corupție, mai exact, pentru o mită de 30 milioane de euro, dintr-un prejudiciu total de 60 milioane de euro. Decizia nu este definitivă.

Citește și: Cultul personalității l-a străpuns adânc și pe Florin Cîțu