Nicoleta Luciu, de la asistentă medicală la cea de televiziune

O femeie frumoasă, cu o familie minunată și o viață liniștită

Nicoleta Luciu, asistenta din emisiunea lui Teo Trandafir, a dar dovadă că poate avea succes (în viață) chiar și fără studii de… specialitate. De altfel, Nicoleta Luciu nu este singura vedetă din România care a „schimbat macazul” spre o altă direcție, iar o dată intrată în televiziune, focoasa brunetă a jucat și într-o serie de telenovele.

„Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbiz-ului, dar, dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, a povestit Nicoleta Luciu în urmă cu ceva timp, citată de SpyNews.

Retrasă de ceva vreme din lumina reflectoarelor, fiind stabilită la Miercurea Ciuc unde este „mamă cu normă întreagă” pentru cei patru copiii ai săi, Nicoleta Luciu este însă activă pe rețelele de socializare.

Și chiar dacă nu mai aduce cu fata sexy din anii 2000, Nicoleta este o prezentă plăcută, iar maturitatea din buletin încă nu se vede și pe chipul său. De altfel, aceasta este în continuare foarte atentă cu aspectul său exterior, lucru „taxat” de cei care o urmăresc în social media.

„Te-ai stricat de tot, păcat că erai și ești încă frumoasă. Sincer eu am 45 și arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție”, „Ce frumoasă erai înainte! Nu cred ceea ce văd! E decizia ta, aveai totul”, acestea sunt doar câteva dintre criticile aduse frumoasei Nicoleta Luciu.

Citește și: Nicoleta Luciu, de nerecunoscut la 40 de ani