Șeful unui clan mafiot își mânca rivalii, sub formă de mici

Crime odioase în lupta pentru supremația pieței drogurilor din Balcani

Presa austriacă, citată de Știri Diaspora, a publicat detalii șocante dintr-un dosar ce îl vizează pe șeful unui clan mafiot, Radoje Z. (38 ani). Potrivit autorităților, acesta și-a împușcat dușmanul, apoi l-a transformat în Ćevapčići (mici sârbești), pe care ulterior i-a gătit pe grătar, și mai mult decât atât, i-a mâncat cu muștar și ceapă.

Potrivit anchetatorilor, în decembrie 2018, un sârb de 32 de ani, a fost împușcat în cap, după ce vizitase un local din zona Wollzeille. Sârbul făcea partea din clanul Kavicki, unul dintre grupurile organizate care lupta pentru supremația drogurilor din zona Balcanilor. O arestare spectaculoasă, potrivit presei austriece, a adus noi detalii în privința războiului mafiei din Serbia, cu ramificații importante până în Austria. Astfel, Veljko B., cunoscut ca „Bestia” sau „Măcelarul”, a fost arestat recent, fapt care a făcut lumină în mai multe spețe ce îl vizau pe șeful clanului.

Potrivit anchetatorilor, se spune despre acesta că în numele „familiei” a răpit dușmani, i-a torturat și i-a procesat cu cruzime, într-o pivniță transformată în „măcelărie de ocazie”.

Șeful clanului a făcut carne la om la grătar

Carnea astfel pregătită pentru specialitatea de mici sârbești a fost păstrată în frigidere în Muntenegru. Mai mult, șeful clanului Radoje Z. (38) și-a hrănit câinilor cu oase umane, și pentru a lansa un avertisment dușmanilor săi a gătit micii din carnea preparată în avans, pe care apoi i-a mâncat cu muștar și multă ceapă, au relatat martorii, citați de presa austriacă.

De altfel, chiar și președintele sârb Aleksandar Vučić s-a declarat șocat de dezvăluirile făcute de anchetatori, motiv pentru care a declarat că se vor face eforturi pentru capturarea liderului clanului mafiot. „Îl vom găsi pe Z. oriunde se ascunde în lume. Îl vom aresta și condamna pentru teribilele sale crime!”, a declarat Aleksandar Vučić, citat de Heute.

Citește și: Banca de spermă în spațiu, metoda de prezervare a speciei umane