Părinții din Satu Mare care și-au agresat copilul în Germania, reținuți pentru 24 de ore

Copilul, în vârstă de 2 ani, a fost agresat în repetate rânduri de părinți, în decursul acestui an.

Arest
Arest sursa foto pixabay

Părinţii unui copil în vârstă de doi ani, din judeţul Satu Mare, au fost reţinuţi după ce, conform anchetatorilor, l-ar fi agresat pe micuţ în timp ce se aflau în Germania, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit g4media.ro.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Satu Mare, copilul, în vârstă de 2 ani, a fost agresat în repetate rânduri de părinți, în decursul acestui an.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în cursul acestui an, în timp ce s-ar fi aflat în Germania, minorul de 2 ani ar fi fost agresat fizic de către părinții săi, în repetate rânduri, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu despre faptul că minorul ar fi fost agresat de către părinţii săi.

„În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că, în cursul acestui an, în timp ce s-ar fi aflat în Germania, minorul de 2 ani ar fi fost agresat fizic de către părinţii săi, în repetate rânduri, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală. Părinţii, în vârstă de 29 şi 37 de ani, din Carei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Ei au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare”, au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare. Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Persoane amendate în timp încercau să fure cetină de brad din apropierea Poienii Brașov