Fată din Giurgiu, înjunghiată de un tânăr, transferată la Spitalul „Grigore Alexandrescu”

Ea avea multiple plăgi tăiate

Spital
Spital sursa foto pixabay

Fata de 13 ani, care a ajuns la spital după ce ar fi fost înjunghiată, joi, de un tânăr de 20 de ani, prezenta peste 20 de plăgi tăiate şi a fost transferată ulterior la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitală, au informat reprezentanţii Spitalului Judeţean Giurgiu, potrivit g4media.ro.

Pacienta de 13 ani – agresiune fizică din relatările ei, cu multiple plăgi tăiate (peste 20): scalp, cervical posterior şi bilateral, faciale, torace posterior, membre superioare bilateral şi genunchi stâng.

S-a practicat sutura hemostatică în sala de operaţii pentru o parte dintre ele, ulterior transferată către Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ‘Grigore Alexandrescu’, conştientă, cooperantă, stabilă hemodinamic şi respirator”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Giurgiu. La data de 11 aprilie, ora 13,16, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată despre faptul că, în localitatea Frăteşti, o minoră, de 13 ani, ar fi fost înjunghiată de către un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Bucureşti. Tânărul a fost depistat de către poliţişti la scurt timp de la producerea evenimentului şi se află în custodia poliţiei, a anunţat IPJ Giurgiu. Ceasuri de lux contrafăcute, reținute de polițiștii de frontieră