Cosmina Păsărin și-a încheiat „interimatul” cu brio

Fosta ispită de la Vara Ispitelor a înlocuit-o cu succes pe Adela Popescu, care a stat în izolare din cauza infectării cu Covid

Cosmina Păsărin și-a încheiat „interimatul” de la „Vorbește lumea” cu lacrimi în ochi, dar cu brio, reușind să fie o bună gazdă pe perioada cât Adela Popescu a fost nevoită să stea în izolare din cauza infectării cu Covid.

Adela a revenit pe platoul emisiunii de la Pro TV, miercuri, unde a fost întâmpinată nu doar cu flori, oferite de carismaticul Horia Brenciu, ci și cu un tort, pe care l-a „gustat” după ce Brenciu i l-a aplicat ca mască de față sau ca „test de rezistență la supărare” așa cum a afirmat Adela. „Dragii mei, orice revenire la TV se bonifică cu un tort ‘Bine ai venit, Adela’. Ăsta este al tău, bine ai revenit! Îți aparține. Ține fața…Asta e revenirea pe care ne-o dorim”, a declarat Brenciu. „Atenție, ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă și că tu ai încredere în mine…”, a fost replica pe care Adela i-a dat lui Brenciu, în timp ce l-a convins pe cântăreț să guste din crema albă de pe fața ei. „Este începutul emisiunii, nu finalul”, a mai spus prezentatoarea TV.

Dar ca o mare familie, aflată la un moment de entuziasm, ca urmare a reîntregirii, nimeni nu s-a supărat de gluma la care a fost supusă Adela, „de trei ori femeie”, cum a descris-o Brenciu.

Adela și Cosmina și-au luat „la revedere” nu doar cu lacrimi în ochi, ci și cu îmbrățișări și mulțumiri. „Au fost, într-adevăr, niște zile mai grele și pentru noi. Dar ne-am dat silința să facem tot posibilul să ducem fiecare ediție până la capăt și sperăm că am reușit. Aș vrea neapărat să le mulțumesc tuturor celor din echipă, care m-au primit de fiecare dată și, mai ales în ultimele zile, cu multă căldură, au avut răbdare cu mine, am învățat foarte multe în această perioadă. Baftă multă să aveți”, a declarat Cosmina Păsărin la încheierea ediției de miercuri a emisiunii „Vorbește lumea”.


Citește și: Radu Vâlcan, în carantină prelungită alături de Adela