Bianca Drăgușanu, dezamăgită de „perversul” Măruță

„Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă”

„Râu” de acuzații la adresa „perversității” lui Cătălin Măruță în realizarea emisiunii sale de la PRO TV, după ce mai multe vedete s-au declarat deranjate și afectate de atitudinea prezentatorului TV.

 Cea mai recentă astfel de acuzație vine din partea Biancăi Drăgușanu, care și-a promis că nu va mai călca la Măruță pe platou.

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva.  Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta. Facerea de bine e…”, a declarat  Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Impact-Playtech.

Citește și: Bianca Drăgușanu nu face avere din frumusețe, ci din inteligență

Mai mult, aceasta s-a arătat deranjată de interesul prea mare pe care l-a avut Măruță pentru a afla de unde are ea banii, în contextul în care starleta are contracte de zeci de mii de euro, fiind imagine pentru studiouri de video-chat, cazinouri online, dar având și propriile afaceri, fapt pentru care nu depinde financiar de cineva, căci nu și-a dorit acest lucru, mai mult, „cartea de muncă” o deține de mai bine de 20 de ani, deci va avea asigurată și o pensie la momentul potrivit.

„Îl interesa de unde am eu banii. Păi eu am carte de muncă de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul muncii și a avut grijă să am carte de muncă. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamagită, nu are niciun fel de scrupule”, a mai spus vedeta.

De altfel aceasta a fost și subiect de discuție într-o altă emisiune a lui Măruță, la „sosuri iuți”, unde a fost catalogată de unul dintre invitați ca vedeta „care nu ar avea ce să caute la televizor pentru că nu are niciun talent”. Chiar dacă Măruță a încercat să „dreagă busuiocul” și să-i găsească un talent, răul a fost făcut, căci acest gen de emisiuni „bârfitoare” încă prind la public.

Citește și: Cruduța și Drăgușanu, netalentate pentru TV