Actorul Toto Dumitrescu, condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare

Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu a fost prins conducând sub influența drogurilor

O nouă pată pe blazonul familiei fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, după ce al doilea fiu al său, Toto, a fost condamnat, ce-i drept, cu suspendare. Dacă Sică a fost prins și condamnat pentru trafic de droguri, cel mic s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor interzise. Toto, cum este cunoscut fiul cel mic al lui Dumitrescu, a fost oprit în trafic, sâmbătă dimineață, iar în urma testării cu aparatul Drugtest acesta a fost găsit pozitiv pentru cocaină și THC 5.

Potrivit minutei instanței, Ilie Dumitrescu Badea (Toto) a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, sentința putând fi atacată în 10 zile de la data comunicării. Acesta va fi, de asemenea, sub supraveghere pentru o perioadă de 2 ani, de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Totodată, Ilie Dumitrescu Badea are de prestat „muncă în folosul comunității” pe o perioadă de 30 de zile, pe parcursul  termenului de supraveghere, în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 2 sau al Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă București, conform deciziei consilierului de probațiuni.

În baza prevederilor art.404 alin.3 cod proc.penală şi ale art.83 alin.4 cod penal, cu aplicarea prevederilor art.88 şi 89 cod penal, atrage atenţia inculpatului asupra conduitei sale viitoare şi asupra consecinţelor la care se expune dacă va mai săvârşi infracţiuni sau nu va respecta măsurile de supraveghere ori nu va executa obligaţiile ce îi revin pe durata termenului de supraveghere,respectiv: revocarea amânării executării pedepsei şi aplicarea şi executarea pedepsei, dacă: pe parcursul termenului de supraveghe, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţia impusă; săvârşeşte o nouă infracţiune, cu intenţie sau intenţie depăşită, descoperită în termenul de supraveghere, pentru care s-a pronunţat o condamnare chiar după expirarea acestui termen. anularea amânării aplicării pedepsei, dacă pe parcursul termenului de supraveghere se descoperă că mai săvârşise o infracţiune până la rămânerea definitivă a hotărârii prin care s-a dispus amânarea, pentru care i s-a aplicat pedeapsa închisorii chiar după expirarea acestui termen.

Minuta instanței

Fostul internațional are patru copii, din două mariaje, Dani și Sică, din căsătoria cu Nela, respectiv, Toto și Mayra, din cea cu Letiția Badea. Pe lângă aceștia, Ilie Dumitrescu mai are o fiică, Elisabeta, din afara căsătoriilor, dintr-o relație avută pe vremea când avea doar 17 ani.

Citește și: Sică, fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri