Sursa foto: Youtube

Andreea Marin a vorbit într-un interviu pentru TV Mania cum își va petrece sărbătorile de iarnă și ce dorințe are „zâna” pentru anul care vine. Prezentatoarea TV a mărturisit că luna decembrie este „o lună plină” pentru ea.

De asemenea, vedeta de televiziune a mărturisit că de Crăciun, acasă este cel mai bine.

„Nicăieri altundeva nu e mai frumos și mai bine pentru mine, sincer. Oameni dragi, căldura sufletească, brazii împodobiți, masa cu bunătăți, clinchete și sunet de pian, pisicile leneșe și cățeii agitați, dar și ciripit de păsărele în gospodăria noastră… și lui Moș Crăciun îi place popasul la noi!”, a precizat vedeta pentru tvmania.ro.

Andreea Marin: „Dragostea pe care o am să rămână acolo”

Mai mult, ea a mărturisit că pentru anul următor își dorește pace interioară și echilibru.

„Nu poți avea totul în viață, dar prețuiesc ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu și iubesc oamenii puțini și buni care-mi sunt alături, la bine, dar și la greu. Și sănătate, că-i mai bună decât toate, pentru noi toți!”, a spus Andreea Marin.

De asemenea, vedeta TV a vorbit și despre căsătorie, precizând că o căsnicie trebuie să „lege oamenii”, iar partenerii să pună „cărămidă peste cărămidă împreună.”

„Nu e de ajuns s-o prețuiești de unul singur, îți trebuie și un partener pentru asta. Prețuiesc instituția căsătoriei și chiar dacă eu am avut parte de nepotriviri, nu le-aș spune eșecuri, nu înseamnă că o să cad într-un butoi cu melancolie sau să văd dramatică situația”, a spus „Zâna” .

Totodată, Andreea Marin e de părere că nimeni nu ar trebui să stea cu cineva doar de dragul căsătoriei. „Dacă tu consideri că trebuie să stai nefericit într-o căsătorie doar ca să bifezi numărul 1, e problema ta. Eu gândesc altfel”, a mai susținut ea.

Andreea Marin a avut trei mariaje, iar de șase ani trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, fost consul al României în Libia. Vedeta TV a spus că este pregătită și pentru al patrulea mariaj.

Din octombrie 2020, Andreea Marin este coproducătoare și realizatoare a emisiunii Nu există nu se poate!, difuzată de postul de televiziune TVR 2.

Andreea Marin, cea mai bună sfătuitoare pentru fiica sa