Andreea Marin, cea mai bună sfătuitoare pentru fiica sa

„Îmi place să văd cât de mult pot să duc singură, dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru asta”, a spus Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin are o relație deosebită cu fiica sa, Violeta, și nu ezită niciodată să facă public acest lucru. De altfel, greutatea numelui Marin-Bănică este destul de mare pentru adolescentă, în aceste vremuri, fapt care în multe situații au făcut-o pe Violeta să-și cântărească mai bine gesturile, mai mult, să nu se lase influențate de persoane din exterior. Acesta a și fost unul dintre cele mai prețioase sfaturi primite de la „Zâna Surprizelor”, cum încă este cunoscută Andreea Marin.

Prezentă la lansarea unei colecții de bijuterii „cu suflet”, provovată de Andreea Marin, fiica acesteia a acordat un scurt interviul pentru „Teo Show” de la Kanal D, în care a povestit cum celebritatea Andreei i-a marcat viața, în sensul pozitiv.

„Merg la o școală privată, dar uneori numele mamei face o diferență între mine și alți copii, dar niciodată în sensul negativ. Mă respect pe mine și nu aș face lucruri care să îmi strice imaginea, nu doar pentru că mama este Andreea Marin. Mama mi-a dat multe sfaturi, cel mai prețios sfat a fost să fiu eu însămi și niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider decât un follower”, a declarat Violeta Marin-Bănică.

Aceasta a mai povestit că deși este destul de apropiată de mama sa, mai are momente în care își testeaza limitele, poate și pentru că știe că are susținerea mamei. „Nu am fost multe probleme pe care le discut pentru că mă descurc singură, îmi place să văd cât de mult pot să duc singură, dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru asta”, a mai spus Violeta.

De altfel, tânara Violeta a mărturisit cum a reacționat când a văzut-o pe mama, Andreea Marin, la televizor, dar și când a conștientizat cât de cunoscută era aceasta.

„Sunt foarte mândră de mama. Prima dată când am văzut-o la televizor m-a șocat foarte tare, nu știam sau nu eram conștientă de faima ei sau că este atât de cunoscută și am fost foarte mândră de faptul că este atât de populară și sunt foarte mândră de tot ce face. Cred că pe la 4-5 ani chiar am înțeles”, a mai declarat Violeta, adăugând că Andreea Marin „nu se definește prin job-ul ei sau prin fapul că este populară, ci prin acțiunile ei.” Un lucru foarte important pentru o copilă care are ambii părinți celebrii, tată fiindu-i Ștefan Bănică Jr.

La rândul său, Andreea Marin susține că dragostea pentru fiica sa este nemărginită.

Citește și: Andreea Marin își consideră mariajele eșuate „lecții de viață”