Loredana Groza se plictisește și pozează ceva mai provocator decât prevede legea gospodinelor. Iulia Albu nu se plictisește să critice și să afirme că ţinuta aleasă ”nu e bună deloc, dar e mai puţin proastă“. Nici nu acceptă, dar nici nu acuză. Noutate.

Din nou, România trece de la religiosul titlu de ”Grădina Maicii Domnului” și ajunge la ”Mare Ți-e grădina, Doamne”. Se discută lenjerii intime mai ceva decât erau discutate rezultatele alegerilor locale și se analizează operațiile estetice cu o precizie chirurgicală demnă de Nobelul la medicină.

Dacă nu avem cercetători, facem rost. Iulia Albu o compară pe Loredana cu soacra, soacra nu se supără, românii aplaudă și cortina cade.

Rămâne dezbătută emisiunea lui Cătălin Măruţă unde se comentează ţinutele recente ale vedetelor. Că nu avem altă ocupație. Iulia Albu (39 ani) e criticul șef, iar ținta este una aleasă de Loredana Groza, într-una din postările sale pe reţelele de socializare. Iulia nu-și explică alegerea cântăreţei de a poza în lenjerie intimă „în poieniţă“.

”Măi, soacra mea are ceva de genul… nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă.

Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”, a spus Iulia Albu, în direct la Măruţă.

Citește și: Lino i-ar tăia găina Iuliei Albu, dar Iulia își apără poiata

#News