Iulia Albu
Iulia Albu

Nu este prima dată când se discută găina Iuliei Albu și nici prima dată când există un scandal între aceasta și Lino Golden. Acuzele, tensiunile și criticile fac parte din ”garderoba” Iuliei, așa cum fac parte și găinile. Că nu știm niciodată dacă este aceeași găină sau dominșoara Albu ar deține o întreagă poiată.

Prin septembrie, artistul i-a dat o replică stilistei după ce aceasta a spus că tânărul instigă la ”ură rasială”.

Iulia Albu a ales să comenteze pe pagina sa de Instagram una dintre fotografiile postate de Lino Golden. Desigur, scandal nesolicitat, dar oricine are dreptul la critică, mai ales dacă vorbim despre o postare publică. A fost vorba despre o imagine în care tânărul este în fața unei oglinzi, cu un teanc de bani ținuți ca un evantai, a cărui descriere este: ”Banii de r@at * cine se ofensează, e de rasă inferioară”.

”@linogolden promoveaza ura rasiala. Sinistru, penibil, abject. Asta, fireste, Daca nu cumva considera ca Suntem toti niste “animale” unii oi, probabil, altii cotârle. “Of mice and men” as putea vorbi ore in sir. Pacat ca nu am compania lui Steinbeck. Aviz brandurilor pe care le endorseaza. Hai sa vorbim despre influencing ”, a scris fashion-editorul pe Instagram.

Scandalul nu se oprește nici în luna octombrie, când Lino o redescoperă pe Albu și îi dedică următoarele cuvinte:

”Pentru Iulia Albu. Știu că nu o știe nimeni, dar îi transmit eu așa. Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”, a zis Lino în timp ce se filma cu jumătate de față, potrivit Spynews.

Revenim, cu calm, la Iulia cea calmă: rămâne una dintre cele mai excentrice apariții din showbiz și a reușit mereu să se mențină în centrul atenției. Cu găini sau fără, vedeta analizează fără milă vestimentația aleasă de femeile, dar și de bărbații din lumea mondenă.

”Nu fumez, nu beau, nu pierd nopțile în cluburi și nu am atentat niciodată la bărbații altor femei. Da, aș putea pune că sunt adepta valorilor tradiționale”, spune Iulia Albu.

Citește și: Tăriceanu se simte atacat de vuvuzelele lui Orban și Iohannis

#News