Gabriela Firea a declarat, vineri, că Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu şi Sorin Ilieşiu au contactat-o şi i-au transmis că se retrag de pe lista de consilieri generali, în contextul în care aceasta nu a fost realeasă în funcția de edil la Primăria Capitalei. În schimb, Dumitru Dragomir ține cu „dinții” de fotoliu.

„Domnul Petre Roman, domnul Cornel Dinu şi domnul Pancu, precum şi domnul Ilieşiu, m-au sunat şi m-au anunţat că având în vedere faptul că au vrut să fie alături de noi în Consiliul General cu primarul general Gabriela Firea, în noua conjunctură s-au retras. Practic pe noua listă vor figura colegii care erau sub linie, deci de la 21 în jos. La momentul la care s-a întocmit această listă colegii noştri au spus că trebuie să fie reprezentanţi ai tuturor cluburile la nivel naţional şi în Bucureşti, deci Steaua, Dinamo şi Rapid. Aceasta a fost gândirea la acel moment – să nu supărăm nicio galerie. Iată că nu am supărat nicio galerie la acel moment, dar am supărat alte persoane”, a spus Firea la sediul PSD.

Dragomir, inoportun pe lista consilierilor

În ceea ce îl privește pe Dumitru Dragomir, aflat și el pe lista de consilieri generali, liderul PSD, Marcel Ciolacu consideră că este inoportună menținerea acestuia în rândul consilierilor.

„Consider inoportună prezența domnului Mitică Dragomir pe lista consilierilor generali. Am avut o discuție separată și cu președintele PSD Sector 3, deoarece am luat act de declarațiile publice ale lui Mitică Dragomir. Am cerut să analizeze de urgență situația, aștfel încât până la validare să am o decizie dacă va fi sau nu validat ca și consilier general”, a spus Ciolacu, la sediul PSD, după ședința de partid.

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am competat tot ce trebuie, am făcut ședința… Eu nu renunț. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul”, a declarat, joi, pentru Mediafax, Dumitru Dragomir.

Citește și: Tăriceanu se simte atacat de vuvuzelele lui Orban și Iohannis

#News