Într-un nou mesaj postat pe pagina sa de socializare, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea continuă prezentarea echipei sale, explicând motivele pentru care a ales să opteze pentru o echipă mixtă, formată atât din persoane publice, cât și din oameni mai puțin cunoscuți publicului larg. Potrivit Gabrielei Firea, consiliul general al Capitalei are nevoie de oameni reponsabili și experimentați.

„Oamenii pe primul loc! Și tineri, și de vârstă mijlocie și seniori. Totul este să fie onești și pregătiți. Viața mea este ca o carte deschisă. Nu am secrete sau limbaj dublu. Așa cum am făcut și în primii patru ani de mandat, mă bazez în continuare pe echipa de consilieri generali a căror contribuție este esențială pentru ca proiectele benefice pentru bucureșteni să poată fi puse în aplicare. Calitatea de membru în Consiliul General al Capitalei presupune deopotrivă responsabilitate și experienta.”, este de părere Gabriela Firea.

Gabriela Firea este de părere că, împreună cu echipa sa, poate realiza lucruri bune pentru oameni, aceștia fiind, conform primarului, pe primul loc pentru administrația pe care o conduce.

„Și, aș mai adăuga, vocația de a fi aproape de oameni și de a munci pentru binele comun. De aceea, pe lista propusă de mine pentru Consiliul General se regăsesc, alături de personalități marcante ale vieții publice, care au performat în domeniile în care au activat, și colegi cu activitate politică și administrativă, mulți dintre ei la al doilea sau chiar la al treilea mandat de consilier general. Împreună putem face lucruri bune pentru bucureșteni, pentru că noi punem întotdeauna oamenii pe primul loc.”, adaugă Firea.

Coechipierii Gabrielei Firea pentru consiliul general

„Azi m-am întâlnit și doresc să vi-i prezint pe următorii propuși pe lista de Consiliu, dupa cei anunțați luni seara:

Georgiana Untea

Mihaela Enciu

Anca Comanici

Natalia Petrescu

Valeriu Suhan

Marius Pavel

Cristian Olteanu

Honorius Circa

Cristian Doicin

Maxim Radu”, concluzionează primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Reamintim că pe lista primarului se mai află și nume cunoscute ca Petre Roman, Elisabeta Lipă, Mitică Dragomir sau Anghel Iordănescu.

Citește și: Gabriela Firea, despre Congresul PSD: „Mereu este loc de mai bine”

#News