Gabriela Firea

Congresul PSD de sâmbătă se va desfășura online, având în vedere regulile impuse de epidemia Covid-19, a spus Gabriela Firea, candidatul PSD pentru un nou mandat de primar general al Capitalei.

Gabriela Firea face parte din echipa lui Marcel Ciolacu, care va candida la funcția de președinte al social-democraților. Alături de cei doi se mai află și Sorin Grindeanu – șeful Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), precum și o serie de primari, foști miniștri și foști premieri.  

Întrebată dacă este mulțumită de cum arată echipa care va fi aleasă la Congres, Gabriela Firea a declarat că „este loc de mai bine”.

„Bineînțeles, că mereu este loc de mai bine. Nu suntem perfecți. Nici eu nu pretind că sunt perfectă. Este o soluție potrivită acestui moment. Sunt convinsă că fiecare coleg de al nostru din țară ar fi putut să fie în aceste poziții (…) Da, este loc de mai bine, dar momentan mergem pe această variantă. Asta nu înseamnă că nu-i respect pe ceilalți colegi, asta nu înseamnă că nu vom colabora. Sunt oameni valoroși, sunt oameni din echipa noastră. Nu văd de ce am acționa, după weekend, separat”, a declarat Gabriela Firea.

Acesta a avut o replică dură la adresa liberalilor care au afirmat că dacă nu era Congresul PSD, social-democrații nu ar fi depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

„Doamne, dar liberalii spun atâtea lucruri trăsnite în ultima perioadă, încât nu mă mir că au făcut o astfel de afirmație. Moțiunea este cât se poate de legitimă și va trece”.

Echipă tânără, cu oameni dinamici și experimentați

Gabriela Firea, candidatul PSD la un nou mandat de primar general, și-a prezentat încă o parte dintre membrii echipei sale, pentru Consiliul General al Capitalei.

„Vă prezint azi și alți membri ai echipei mele pentru București, care vor munci alături de personalitățile publice pe care vi le-am prezentat luni seară. Am lângă mine oameni tineri, dinamici, cu experiență în diverse domenii. Echipa de la Consiliul General este formată din oameni competenți care își doresc să muncească pentru bucureșteni și pentru orașul pe care îl numim acasă.

Unii dintre ei au fost colegii mei, consilieri generali PSD și în actualul mandat, și împreună am făcut ca oamenii din Capitală să beneficieze și de fapte, nu doar de vorbe, așa cum s-a întâmplat ani de-a rândul aici. Căci dacă fiecare dintre cei care au condus Primăria Capitalei și-ar fi adus contribuția pentru oameni, lucrurile ar fi stat altfel în București.
Alături de echipa mea de viitori consilieri generali vă promit că nu voi renunța niciodată să mă pun în locul oamenilor din acest oraș! Și astfel, mereu cu gândul la nevoile lor, voi face în fiecare zi încă un pas către o Capitală care face bine oamenilor!”, a spus Gabriela Firea într-un clip postat pe Facebook, înainte de intrarea la Cex al PSD.

Citește și: Teodorovici vrea să recunoașterea funcției din PSD, la Tribunal

#News