Descinderi ale polițiștilor la membrii clanului Duduianu

Ciprian Duduianu este acuzat ca și-ar fi abuzat sexual copilul de numai trei ani de zile.

Clanul Duduianu are probleme cu legea, poliţiştii efectuând luni luni dimineaţă la o adresă din sectorul 5 al Capitalei într-un dosar care are legătură cu „afaceri” ale clanului Duduianu, potrivit romaniatv.net. Poliția face primele precizări după descinderile la Clanul Duduianu.

Ciprian Duduianu este acuzat ca și-ar fi abuzat sexual copilul de numai trei ani de zile. DIICOT a deschis rapid un dosar penal.

„În această dimineață, 5 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pornografiei infantilă, agresiune sexuală și corupere sexuală a minorului. În urma percheziției au fost ridicate bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie, iar bărbatul urmează să fie condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală în vederea continuării cercetărilor”, anunță poliția.

Vizat de anchetă este Ciprian, fratele fostului lider al clanului Duduianu, Emi Pian, ucis în urmă cu circa doi ani. Casa şi maşina lui Ciprian Duduianu au fost percheziționate, urmând ca acesta să fie reținut de procurori şi dus la audieri la sediul DIICOT.

„Nu au motive să fie reţinuţi. Nu au făcut nicio infracţiune. Nu există motive să fie arestat. Au venit să facă percheziţii şi atât. Va fi dus la DIICOT, dar nu va fi reţinut. Nu au motive să-l reţină. Au percheziţionat casa, maşina şi nu au găsit nimic. Dacă trecem pe roşu vin la noi mascaţii”, a declarat Graţian Duduianu, la România TV.

Ciprian Pian va fi audiat, în ciuda faptului că își susține nevinovăția și spune că este vorba doar despre răzbunarea soției. Rudele nemulțumite susțin că anchetatorii nu au nici un motiv să facă aceste percheziții și că Ciprian Pian este nevinovat.

După moartea lui Emi Pian și a tatălui său, restul membrilor importanți din Clanul Duduienilor au ajuns în spatele gratiilor. Ceilalți frați ai fostului lider interlop, implicați în dosare grele de trafic de persoane, au ajuns pe mâna procurilor DIICOT și, ulterior în spatele gratiilor pentru mulți ani.

Un angajat din Irlanda a reclamat că primește salariul fără să facă nimic