Liviu Pleșoianu

Deputatul social-democrat, Liviu Pleșoianu a lansat un atac la adresa lui Nicușor Dan, din care ultimul a ieșit cu „(pan)arama pe față”. Nicușor Dan a făcut marți câteva afirmații, din care reieșea că edilul Bucureștiului Gabriela Firea și Dana Budeanu (cea care a făcut publice înregistrări ce îl priveau pe candidatul alianței USR PLUS și PNL la Primăria Capitalei) sunt „panarame”. Chiar dacă a revenit asupra „adrisantului” acestor vorbe grele, Nicușor Dan nu a reușit să scape basma curată.

„Ai trei monstruozități de caracter pe care le-ai afișat public în doar câteva secunde:

1. MÂRLĂNIE… Numești „panaramă” o femeie. Indiferent la cine te-ai referit, e un act josnic, mai ales din postura ta, de candidat la Primăria Capitalei! Ți-aș spune multe, dar mă voi rezuma să citez din colega ta Clotilde Armand. Aceasta tocmai a fost numită – ce să vezi – tot „panaramă” de către un agent de pază, în urmă cu doar câteva zile. Ce a scris colega ta Armand despre asta? A scris așa: „agentul de pază al magazinului a început să fie agresiv verbal cu mine strigând: ”Panaramă!” (…) Comportament mizerabil. (…) nu mă las intimidată de prostia agresivă”.

…Deci, domnule Nicușor, tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față manifestând, conform colegei tale Clotilde Armand, un „comportament MIZERABIL”!

Citește și: Nicușor Dan, de la „panarame” la Elena Ceaușescu

2. MINCIUNĂ… Realizând că ai călcat grav în străchini, ai încercat să „te scoți” într-un mod absolut PENIBIL! După ce ai afirmat că nu vrei ca unei fetițe să „i se spună că o panaramă este mare vedetă”, ai revenit și ai spus că nu te-ai referit la „interpretarea vulgară a cuvântului panaramă”, ci la „interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul”.

…Cât de PENIBIL ești, Nicușoare! Păi dacă nu vrei să i se spună unei fetițe că e vedetă o „panaramă”, nu e clar atunci că te refereai EXACT la sensul VULGAR („femeie de moravuri ușoare”)!? Chiar ai impresia că sunt toți imbecili și că vor accepta explicațiile ILOGICE și absolut RIDICOLE pe care te chinui acum să le dai?

E absolut LAMENTABIL ce faci! Băsescu, cu toată mârlănia lui absolut insuportabilă, e măcar un MÂRLAN ASUMAT. Tu nici măcar asta nu ești, Nicușoare…

3. IPOCRIZIE…

Prin 2017, pozai în marele bărbat revoltat de limbajul „suburban” la adresa unei femei. Le spuneai oamenilor cum ai ieșit tu din sala de plen pentru că ai constatat „jigniri din partea unui bărbat la adresa unei femei”. Spuneai că „lucrul acesta nu trebuie să se mai întâmple”.

…Cât de IPOCRIT POȚI fi, Nicușoare!

Poți fi mândru de tine. În doar câteva secunde, ai reușit să faci dovada unor monstruozități de caracter pe care nu le mai poți ascunde de acum oricât te-ai strădui!

Tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față, Nicușor Dan!”, a scris Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ciolacu condamnă derapajul lingvistic al lui Nicușor Dan și-l invită să plece din politică

#News