Marcel Ciolacu

În urma derapajului lingvistic al lui Nicușor Dan, cel în care folosea cuvântul „panaramă” la adresa Danei Budeanu, președintele PSD Marcel Ciolacu a reacționat virulent, declarând că „înjurătura groasă nu ține loc de valori”. Mai mult decât atât, Ciolacu l-a invitat pe Nicușor Dan să-și ceară public scuze pentru afirmațiile sale și să-și dea demisia din politică.

„Înjurătura groasă nu ține loc de valori, proiecte și soluții! Și nici nu va salva Bucureștiul! Atunci când jignești o femeie, te descalifici ca om. ”Noul” om politic înseamnă un munte de ură, frustrare și limbaj suburban. ”Noul” om politic Nicușor Dan trebuie să înțeleagă că alegerile sunt o competiție politică. Dar dincolo de ea, trebuie să fim oameni! Ați jignit o doamnă, ați jignit copiii, ați jignit pensionarii! Pe toată lumea! Nicușor Dan, cere-ți repede iertare și pleacă din politică! Oricum pentru tine se termină totul duminică”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Ce a spus Nicușor Dan

„Lupta de valori în care eu vreau ca fetiței mele să nu i se spună ca o panaramă este mare vedetă, da? Și, din pacate, suntem cam la egalitate. Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”, este declarația lui Nicușor Dan care a pus pe spiritele pe jar.

La rândul ei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat:

„Sunt și voi fi mereu alături de toate femeile! Am încercat să le usurez viața pe cât posibil. Ele duc greul! Nu sunt „panarame”, cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, soții, prietene, iubite. Ca și mine”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Udrea va fi astăzi audiată la Curtea de Apel București

#News