Oana Lovin / Nicușor Dan

Cu toate că, inițial, Nicușor Dan părea să se refere ba la Dana Budeanu, ba la Gabriela Firea, atunci când a vorbit despre așa-zisele „panarame”, ulterior a ținut să rectifice, declarând că afirmația se referea de fapt la personaje cu un statut îndoielnic ca Oana Lovin și Codruța Cerva.

„Ca să fie totul foarte clar:

1. Nu am folosit interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă”. Pentru mine, acest cuvânt are interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul. Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități.

2. Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin și fac zgomot în fața sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale și care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Ca un adevărat „influencer”, reacția Codruței Cerva nu a întârziat:

„Mno, Nicușor Dan ne-a făcut panarame. Pupă mama pe tine de puișor dar ți-ai dat foc la valiză singurel.  Nu-i bai dar promit să fiu panaramă cu tine data viitoare. Să simți bine și promit să nu ne uiți niciodată. Și noaptea când o să ne visezi, să te trezești speriat, că ai avut un coșmar. Promit Plicusoare”, a scris Codruța Cerva.

La rândul ei, Oana Lovin a spus: „Nicușor Dan, coruptul, numește femeile “PANARAME” și le trimite la periferie, pentru că nu-i așa cine nu stă în centru e panaramă în viziunea lui Plicușor Ban.”

Citește și: Înregistrare Rise Project. Interlopul „Câine” vorbește despre Nicușor Dan

#News