Gabriela Firea

Într-o ultimă postare pe pagina sa oficală de Facebook, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea anunță finalizarea consolidării unui nou corp supraetajat de clădire din cadrul Centrului de Boli Reumatismale „Dr. Ion Stoia”. De asemenea, se menționează faptul că centrul mai devreme amintit dispune acum de aparatură și echipamente potrivite standardelor europene, toate operate de cadre medicale bine instruite.

Modernizarea Centrului de Boli Reumatismale „Dr. Ion Stoia” a fost realizată în mai puțin de doi ani, cu o investiție de aproximativ 1,5 milioane de euro

„Cine nu a avut măcar o dată dureri de spate? Lucrul prelungit la birou, greutatea sarcinii, a ghiozdanului, tocurile înalte, o mișcare fizică greșită, meteo-dependență sau chiar un accident pot provoca dureri ale coloanei vertebrale sau afecțiuni ale articulațiilor. 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗕𝗼𝗹𝗶 𝗥𝗲𝘂𝗺𝗮𝘁𝗶𝘀𝗺𝗮𝗹𝗲 „𝗗𝗿. 𝗜𝗼𝗻 𝗦𝘁𝗼𝗶𝗮”, prin cadrele medicale extraordinare și aparatura modernă, vă vine în ajutor pentru a vă recăpăta sănătatea și energia.”, declară primarul Capitalei, Gabriela Firea.

De asemenea, Gabriela Firea a mai spus că:

„𝗔𝗺 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝘁 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗿𝗽 𝗻𝗼𝘂 𝗱𝗲 𝗰𝗹ă𝗱𝗶𝗿𝗲, î𝗻𝘁𝗿-𝘂𝗻 𝘁𝗶𝗺𝗽 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱, 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗹-𝗮𝗺 ș𝗶 𝗱𝗼𝘁𝗮𝘁 𝗹𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗻𝗲.Să nu aveți probleme de sănătate! Dar, dacă intervine vreo afecțiune sau doriți doar analize și proceduri de prevenție, noi suntem aici!”, mai spune edilul.

Citește și: Gabriela Firea anunță că bucureștenii care merg în vacanțe, în țări precum Grecia, pot beneficia de testări COVID-19 gratuite

#News