Focuri de armă trase într-un cartier din municipiul Giurgiu

La fața locului a fost chemată echipa operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și un specialist criminalist.

Alarmă la miezul nopții, într-un cartier din Giurgiu. Din cauza zgomotului puternic, locuitorii au sunat la 112, anunțand că mai multe persoane aruncă petarde. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că zgomotul nu provenea de la obiecte pirotehnice, ci era provocat de un bărbat care  trăgea cu arma. El nu s-a oprit nici în prezența polițiștilor, potrivit gandul.ro.

La fața locului a fost chemată echipa operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și un specialist criminalist.

„Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane aruncă cu petarde. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras mai multe focuri de armă, chiar și în prezența polițiștilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu. În urma verificărilor, în zona blocului apelantului, au fost găsite 27 de tuburi de cartuș, calibru 9 mm., percutate și 3 cartușe, calibru 9 mm. cu gaz, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.”Deținerea sau portul fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării și uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept”, mai transmite IPJ Giurgiu.

Temperaturi record în mai multe țări din Europa, la începutul anului