Ambulante PBM

Investițiile Primăriei Capitalei în sănătate sunt impresionante dacă ar fi să facem o paralelă cu precedentele administrații. În 2017, la propunerea Primarului General Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului București a aprobat achiziția a 106 ambulanțe, care au fost date în folosință cu titlu gratuit, în primăvara anului, prin contract de împrumut de folosință (comodat), Serviciului de Ambulanță București Ilfov. Valoarea totală a contractului de achiziție a celor 106 ambulanțe s-a ridicat la 8,7 milioane de euro.

„Consider că nu a fost o cheltuială a municipalității ci o investiție în sănătatea bucureștenilor. Este vorba de peste o sută de ambulanțe noi, moderne, pentru bucureșteni și ilfoveni, achiziționate de Primăria Capitalei, prin ASSMB, și predate în comodat Serviciului de Ambulanță. Să nu aveți nevoie de ambulanțe și spitale! Dar, dacă apare vreo problemă, să vă bazați pe noi! Am investit în sănătate în 4 ani, cât alții în 20 de ani!”, a transmis Primarul Gabriela Firea.

Citește și: Primăria Capitalei a achiziționat 5 noi aparate de testare RT–PCR și deschide spitalului modular din zona Pipera

HashtagNews.ro