Cruduța și Drăgușanu, netalentate pentru TV

Verdictul a fost dat Cornel Palade, „La Măruță”

Celebrul cuplu de comedianți Romică Tociu și Cornel Palade a revenit „pe sticlă”, împreună, după o pauză destul de lungă. Și nu au făcut-o oricum, ci dând verdicte „care mai de care” mai dure pentru vedetele autohtone, în schimbul unor gustări picante oferite de Cătălin Măruță în emisiunea sa de la Pro TV.

Cornel Palade susține că Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Simona Senzual nu ar avea ce să caute la TV, după ce „bilețelul” iute i-a cerut să numească „trei vedete care nu ar avea ce să caute la televizor pentru că nu au niciun talent”.

Chiar dacă Măruță a încercat să dreagă cumva situația și să spună că cele trei numite sunt talentate, Cruduța este actriță acum, deși la lansarea sa era pe post de „vecină” la matinalul de la Antena 1, iar Simona Senzual pictează. În schimb nu a vrut să spună și care este talentul Biancăi Drăgușanu.

Asta deși toată lumea știe că este femeie de succes în afaceri, care și-a strâns averea prin inteligență, nu din frumusețe.  

„Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum e normal să am în jur doar oameni de succes. Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi ani cu o casă de pariuri etc”, a declarat Bianca, tot la Măruță în emisiune, foarte mândră de succesul său, cel mai recent contract important fiind cel al unui studio de videochat, pentru care primește 100.000 de euro.

Citește și: Daniela Crudu s-a plictisit de televiziune. „Totul e pe internet”