FOTO facebook
FOTO facebook

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, vine în sprijinul medicilor care sunt în prima linie în lupta cu virusul COVID-19. Primarul a dezvăluit pe Facebook ce cadou le-a oferit medicilor de familie din Sectorul 1 al Capitalei.

Tudorache sprijină medicii din Sectorul 1 în lupta cu COVID-19

„Ei, cei din linia întâi, trebuie protejați pentru ca noi, la rândul nostru, să fim protejați

Sprijinim medicii de familie din Sectorul 1 cu măști, mănuși și dezinfectanți pentru suprafețe.

Recomand vecinilor de sector să se deplaseze la cabinete doar după verificarea telefonică a disponibilității medicilor și doar dacă este absolut necesar. Îndrumarea și consilierea pot fi oferite și prin telefon, mail sau alte forme de comunicare.

Îi rog pe medicii de familie să trimită solicitările pe e-mail la adresa logistic@politialocalasector1.ro (inclusiv numele cabinetului individual, adresa și numărul de telefon).

#1pentrutoti #coronavirus #FacemSectorul1Bine #ramaiacasa„, a scris Tudorache pe Facebook.

Anunțul primarului vine la o zi după ce s-a început montarea dispozitivelor cu dezinfectant în Sectorul 1.

„În Sectorul 1 a început montarea dispozitivelor cu dezinfectant

Punem în aplicare, încă de la prima oră, prevederea Ordonanței militare 4: “montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale”.

Citește și Firea pune STOP violenței în familie prin cel mai mare centru social din Capitală

Pentru eficientizare, echipele de montaj vor acționa pe zone. Dacă există priorități obiective (vecini confirmați cu COVID-19), rog administratorii/președinții să ne trimită adresa pe mesaj privat. Acestea vor fi rezolvate la sfârșitul fiecărei zile.

❗Dezinfectarea mâinilor nu trebuie să înlocuiască măsurile de igienă personală cunoscute deja. Deci ne spălăm în continuare conștiincios, cu apă și săpun”, a precizat Daniel Tudorache.

#NEWS