Gabriela Firea

Edilul Capitalei Gabriela Firea a lansat un atac împotriva contracandidatului său la Primăria Muncipiului București, Nicușor Dan. În opinia acesteia, „politicianul de tip nou” nu va ține nicicând cont de nevoile persoanelor cu dizabilități, în politica acestuia nefiind incluse „pomenile”. Gabriela Firea dă asigurări că atât timp cât se va afla în fruntea administrației bucureștene va continua să aloce sprijinul financiar de 500 lei primit, în prezent, de cei 50.000 de adulți cu dizabilități din Capitală.

Gabriela Firea: „Ma voi bate pentru ca cei peste 50 000 de adulti cu dizabilitati din Capitala sa primeasca in continuare sprijinul financiar de 500 de lei”

„Banii pentru un trai si-asa chinuit, alocati pensionarilor si persoanelor cu dizabilitati nu sunt “pomeni”, asa cum cinic si inuman a afirmat in mod repetat un politician “de tip nou” si “de dreapta” preocupat sa dea cetateni si investitori in judecata. Ma voi bate pentru ca cei peste 50 000 de adulti cu dizabilitati din Capitala sa primeasca in continuare sprijinul financiar de 500 de lei, de la Primaria Capitalei, prin DGASMB, care se acorda deja de 2 ani, in plus fata de alocatia de la guvern.

Si-asa viata acestor oameni este mai grea decat a celor care sunt sanatosi.

Avem datoria morala sa-i respectam si sa-i sustinem!”, susține primarul general al Capitalei Gabriela Firea.

Citește și: Firea îi demontează teoria lui Băsescu

#News