Ștefan Bănică Senior nu i-ar fi spus niciodată fiului său că e mândru de el

Artistul a mărturisit că tatăl acestuia nu obișnuia să îl laude, ca să nu „i se urce la cap”

Ștefan Bănică Junior și Ștefan Bănică Senior / Foto: preluare Playtech.ro

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Practic, indiferent dacă îl placi sau nu, nu ai cum să nu fi auzit de numele acestuia. Ba chiar s-ar putea să-i știi și câteva dintre melodii, ori să-l fi văzut jucând pe o scenă de teatru. Iar dacă nu ai fost martorul niciunui act artistic al lui Bănică, cu siguranță l-ai văzut, măcar din întâmplare, într-una dintre emisiunile tv din această perioadă.

Ștefan Bănică Junior, „pupat numai în somn” de tatăl său

Recent, artistul a spus că tatăl acestuia nu obișnuia să îl laude prea mult, ca să „nu i se urce la cap”. Bănică a mai spus că seniorul îl aprecia, totuși, însă niciodată nu îi spunea acest lucru în față, ci prefera să o spună altora. „Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese ‘O scrisoare pierdută’, pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo şi nu înţelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă, aia era problema mea. La final, stăteam în primul rând şi tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuţia, nici nu ştiam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr, în direct la emisiunea Next Star, potrivit Viva.

Lecții de viață

În plus, juratul de la Next Star a amintit și de momentul în care i-a spus tatălui său că ar fi fost la un film și nu i-ar fi plăcut cum a jucat actorul din rolul principal, moment la care Ștefan Bănică Senior i-ar fi spus: „Deci nu ai plătit biletul. Atunci să nu îți mai dai cu părerea despre cineva care a făcut ceva. Tu ce ai făcut? Nu ai făcut nimic. Când o să plătești bilet, să îți dai cu o părerea. Când o să faci ceva, să îți dai cu părerea”.

Citește și: Oana Roman și-a îngrijorat fanii cu acest mesaj. Ce a pățit fiica fostului premier