Oana Roman și-a îngrijorat fanii cu acest mesaj. Ce a pățit fiica fostului premier

Oana Roman a publicat un mesaj îngrijorător pe Instagram

Foto: preluare Playtech.ro

Se poate spune că viața Oanei Roman a revenit pe un făgaș normal. În urmă cu câteva luni, fiica fostului premier s-a împăcat cu Marius Elisei. Ba mai mult decât atât, mama sa, Mioara, a reveni acasă, în grija acesteia, după ce, în prealabil, fusese internată într-un centru de recuperare pentru a-i fi tratate bolile de care suferă. Cu toate astea, are viața un dar de a le amesteca în așa fel încât omul să nu fie niciodată, pe deplin, fericit. Mesajul publicat de Oana, pe contul său de socializare, a stârnit îngrijorare între fani!

Oana Roman și-a îngrijorat fanii cu acest mesaj. Ce a pățit fiica fostului premier
Oana și Mioara Roman / Foto: preluare Monden.ro

Oana Roman a mărturisit că nu se simte prea bine în ultima perioadă

Mesajul a fost făcut de Oana Roman pe Instagram, acolo unde și-a anunțat fanii că, în ultima perioadă, nu s-a simțit prea bine. Cu toate astea, femeia a promis că se va duce să-și facă niște analize, ca să afle exact ce nu e în regulă cu starea ei de sănătate.

„De câteva zile nu prea mă simt în apele mele. Probabil este și oboseală de la toată munca pe care eu o depun în curte, pentru că muncim singuri.. M-am hotărât să mă duc să îmi fac niște analize, pentru că nu mi-am făcut de aproape 8-9 luni și mâine dimineață mă duc la spital să îmi fac un set complet de analize și să văd ce se întâmplă, pentru că îmi e să nu am iar probleme. Tare îmi e că de la multe întâmplări, destul de mult stres și probleme ca la toată lumea tiroida mea s-a dereglat iarăși”, a declarat Oana Roman pe contul ei de Instagram, citată de WOWBiz.ro.

Imediat după publicarea mesajului pe Instagram, Oana Roman s-a ținut de cuvânt și s-a prezentat la o clinică unde și-a făcut un set de analize.

Citește și: Andra și-a făcut „timpul” cadou de ziua ei