Andra și-a făcut „timpul” cadou de ziua ei

23 august, zi cu multă însemnătate pentru artista, soția și mama Andra Măruță

Andra Măruță are multe motive de a sărbători ziua de asrăzi, pe lângă cei 35 de ani de viață are și 13 de mariaj fericit alături de Cătălin Măruță, cu care are o familie frumoasă. Așa că azi se poate considera o „răsfățată” a timpului, mai ale că a decis să fie ziua în care cea mai recentă piesă a ei să fie lansată. Ca un cadou la „ceas aniversar”.

Solista a fost înconjurat, așa cum se cade, de cei dragi, care au felicitat-o, fiecare în stilul lui, acestora li s-au alăturat și zecii de internauți.

„Nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea!”, i-a urat public, Măruță, Andrei, pe paginile sale de socializare.

„La mulți ani, mama! Ești cea mai bună din lume și ca să te acompaniez aș învăța să cânt la toate instrumentele!”, i-a scris și fiul, David. În timp ce micuța Eva, ajutată desigur, i-a scris un mesaj emoționant. „E ziua mamei mele și cadoul meu pentru ea este un dans pe noua ei piesă! Te iubesc, mama!”

Timpul este cea mai valoroasă resursă a noastră. Curge ireversibil, nu îl putem opri, nici întoarce. Putem doar să trăim și să ne bucurăm de fiecare clipă. În unele cazuri, îl putem lăsa să vindece răni și ne putem pune speranța într-un viitor luminos. Acesta este mesajul noii mele piese pe care mi-am dorit enorm să o ofer publicului chiar de ziua mea. Este un cadou pe care sper ca fanii să își dorească să îl asculte încontinuu!

și-a descris Andra „cadoul” făcut chiar de ziua ei

Andra și Cătălin, cea mai frumoasă nuntă din show-biz

Andra și Cătălin s-a cunoscut în 2005, pe când artista avea doar 19 ani și a fost invitată la Tonomatul DP 2, emisiune prezentată de Măruță. Potrivit propriilor declarații, artista nu a fost impresionată de Cătălin din prima clipă dar, după trei ani, cei doi „s-au luat”. Andra a declarat că, treptat, prietenia dintre ei s-a tranformat în iubire şi a realizat că prezentatorul îi este atât cel mai bun prieten, cât şi cel pe care şi-l doreşte ca partener de viaţă.

Astfel, 23 august 2008  a fost cu siguranță o zi de referință în viața Andrei, care împreună cu Cătălin au avut parte de una dintre cele mai frumoase nunți din lumea mondenă. Iar pentru fericitul eveniment, ce a avut loc în orașul natal al mirelui a fost nevoie să se închirieze un hotel întreg, pentru cei 750 de invitați.

Citește și: Andra și Măruță, foarte atenți la gesturi și reacții