Radu Beligan

Familia lui Radu Beligan a fost pusă într-o situație neplăcută, din dorința unora de a avea obiecte ce au aparținut persoanelor publice. Cel mai recent caz este al unei vânzări făcute pe un site de „ocazii”, unde obiectele puse „la bătaie” au fost ultimul permis și o copie după actul de identitate ale regretatului actor Radu Beligan.

Fiica acestuia, Anamaria Beligan a reușit să sisteze această vânzare, în urma unei corespondețe pe care a purtat-o cu respectivul site, mai mult, potrivit

Sesizare către Poliția Română

Anamaria Beligan a anunțat că nu se oprește aici și va face sesizare către Poliția Română, situația fiind destul de neplăcută pentru aceasta. „Al doilea pas e sesizare – via consulat – către Poliția Română, cum că circulă pe piață obiecte furate (în perioada 2016-2018) din patrimoniul Radu Beligan și înștiințarea caselor de licitație că există acest document. Despre furturile sistematice, am dovezi scrise pe care le voi prezenta poliției”, a precizat Anamaria Beligan într-un comentariu, adăugând că suspecții au locuit în casa actorului – fără acordul acesteia. „Timp de 2 ani și s-au autoservit cu obiecte din masa succesorală care, legal, nu era permis să fie înstrăinate. Obiectele au fost vîndute pe nimic, iar dealerii le revînd acum la preturi din ce în ce mai mari”, a mai scris fiica lui Radu Beligan.

Actorul Radu Beligan a decedat în 20 iulie 2016, la vârsta de 97 de ani.

Citește și: Cum își fură șoferii căciulile unii altora