Arest
Arest Sursa foto Pixabay

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce poliţiştii au stabilit că, timp de o lună  el a călătorit cu trenul prin diferite sate din judeţul Arad şi a furat din gospodării. Bărbatul fura doar cabluri cu inserţie de cupru pe care le tăia de la instalaţii electrice ale localnicilor şi ulterior le vindea, potrivit digi24.ro.

Bărbatul, care este din Maramureş, se oprea în sate din Arad aleatoriu, vizând gospodării în care proprietarii nu erau la acel moment. 

Potrivit poliţiştilor arădeni, el tăia cablurile electrice de la instalaţii cum ar fi moară de măcinat cereale sau motoare electrice. Bărbatul a fost prins de oamenii legii după ce localnici suspicioşi au sunat la 112, văzându-l cu un bagaj voluminos.

„Poliţiştii Secţiei 8 Rurală Săvârşin au fost sesizaţi despre o persoană cu un bagaj voluminos, bănuit de furt, pe o stradă din Ilteu. În urma deplasării la faţa locului a fost depistat un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Maramureş, care, în urma controlului bagajelor, avea asupra sa cinci cabluri electrice cu inserţie de cupru”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad. Potrivit poliţiştilor,  bărbatul a dat cel puţin 11 spargeri în gospodării timp de o lună, iar cablurile furate ar fi valorat 6.000 de lei. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Avertizare de instabilitate atmosferică pentru 6 judeţe