Rodica Popescu Bitănescu vorbește despre scenele nud, din filme

Actrița este invitata Denisei Rifai, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal-D

Rodica Popescu Bitănescu la emisiunea moderată de Denise Rifai

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai iubite actrițe de teatru și film de la noi din țară. Râsul inconfudabil al artistei a scos-o, mereu, din tipare, transformând-o într-un actor recognoscibil, încă de la primele „acorduri”.

A jucat în zeci de filme și piese de teatru și este, în acest moment, unul dintre puținii actori ai „gărzii vechi”, rămași în viață. Mereu plină de viață și cu umorul „la ea”, Rodica Popescu Bitănescu a știut, în orice clipă, cum să se facă admirată, plăcută și, mai ales, observată. La 82 ani, actrița este într-o formă maximă și pregătită să ne mai încânte o perioadă pe scenele teatrelor din România.

Rodica Popescu Bitănescu și-a petrecut toată viața pe scenă

Și cum, la 82 ani, are multe de povestit, moderatoarea Denise Rifai a decis să o invite pe aceasta în emisiunea ei „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a o întreba vrute și nevrute. De altfel, cel mai probabil că Rodica Popescu Bitănescu va trebui să treacă pe sub furcile caudine ale moderatoarei, obișnuită să întrebe fără perdea și să aștepte un răspuns sincer din partea interlocutorului său.

Printre cei invitați, de-a lungul timpului, în cadrul emisiunii, s-au numărat fostul primar al Capitalei, actual senator PSD, Gabriela Firea, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone sau liderul socia democraților, Marcel Ciolacu. Firește, lista este una mult mai lungă și predominant orientată spre politic, astfel că prezența marii actrițe reprezită, într-adevăr, una dintre excepțiile de la regulă.

Câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai i le va adresa Rodicăi Popescu Bitănescu:

  • „Ați fi fost la fel de populară fără râsul dvs. inconfundabil?”
  • „V-a frustrat că ați fost considerată  doar actriță de comedie?”
  • „V-au adus scenele nud un plus de popularitate?”
  • „Ați fost invidioasă sau invidiată?”
  • „Regretați că ați pus teatrul mai presus de soțul dvs.?”
  • „Regretați că nu aveți copii?”
  • „De cine vă este cel mai dor?”
  • „Ce vă doare atât de tare din trecutul dvs.de vi-l doriți șters?”

Citește și: Andreea Esca plănuiește să deschidă un hotel de lux în Cluj-Napoca