De ce s-au despărțit Nicu Ceaușescu și Daniela Vlădescu? Cântăreața de operă rupe tăcerea, după 35 ani

Cu toate că s-a despărțit de fiul dictatorului înainte de Revoluție, cântăreața de operă a fost băgată în închisoare după căderea regimului comunist, fiind acuzată că ar avea relații cu familia Ceaușescu

Foto: preluare Cancan.ro

Puțini sunt cei care știu că relația dintre Nicu Ceaușescu și Daniela Vlădescu nu a fost chiar „ruptă din povești”, așa cum ar fi fost, probabil, normal să se întâmple. Fiul fostului dictator Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu s-ar fi purtat, în realitate, destul de urât cu cântăreața de operă, pe toată durata relației dintre cei doi.

Daniela Vlădescu este convinsă că Nicu Ceaușescu nu a iubit-o

La mai bine de 35 de ani de la consumarea relației cu Nicu Ceaușescu, Daniela Vlădescu a mărturisit că viața alături de fiul dictatorului nu a fost prea fericită, iar povestea de iubirea cam seacă și lipsită dragoste, însă plină de suferință. „Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a spus Vlădescu la Antena 1, citată de Cancan.ro.

Potrivit declarațiilor artistei, motivul principal pentru care relația dintre cei doi a fost sortită eșecului, încă de la început, este faptul că familia lui Nicu Ceaușescu nu a fost niciodată pe deplin de acord. „Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a merită”, a mai spus Daniela Vlădescu, conform sursei citate anterior.

În plus, cântăreața de opera a dezvăluit că fiul dictatorului a înșelat-o în repetate rânduri pe aceasta. În 1989, cu câteva luni înaintea Revoluției, relația celor doi se încheia. Ulterior, Vlădescu era trimisă de noul regim în închisoare, fiind acuzată de legături strânse cu familia Ceaușescu.

Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere. Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea.

Daniela Vlădescu

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu vorbește despre scenele nud, din filme