Florin Ristei, logodnă în mare secret

Juratul de la X Factor se va căsători cu Naomi, fostă concurentă a emisiunii

Florin Ristei, cel cunoscut pentru hitul „Dana”, a recunoscut în timpul unui podcast faptul că s-a logodit cu iubita sa, Naomi, cu care este împreună de mai multe luni. Cererea lui Ristei a fost făcută în secret, la finalul anului trecut, însă anunțul public a venit abia acum, relatează Click.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii X Factor, în 2020, iar după etapa de Bootcamp, aceștia au început să iasă împreună. De altfel nu a fost vorba nici măcar o clipă de incompatibilitate între juratul Ristei și participanta Naomi, aceasta din urmă având-o ca mentor pe Delia, mai mult, în ciuda vocii sale, dar și a asemănării cu Naomi Campbel, nu a reușit să ocupe niciunul dintre scaunele puse la dispoziție de mentorul Delia.

Naomi și Florin Ristei (Elle)

Florin Ristei a prezentat-o mamei

Și așa cum se cade, Florin Ristei și-a dus logodnica  la „mama acasă”, la Galați, unde aceasta a avut ocazia să îi prezinte poze din copilăria în care ne încânta cu Dana, dar și să guste din bucatele tradiționale românești. „Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru Antena1, citat de Click.

De asemenea, Ristei a mărturisit că frumoasa mulatră se „trage” dintr-o familie de muzicieni, tatăl acesteia este percuționist, iar cele trei surori pe care Naomi le are lucrează în industria muzicală.

Îl vrea pe Bruno Mars la nuntă

Cei doi și-au făcut deja și planurile pentru nuntă, unde Ristei și-l dorește pe Bruno Mars să destindă atmosfera, în timp ce Naomi înclină balanța spre o celebritate autohtonă, mai exact spre Loredana, care a fost jurat la X Factor în momentul începerii relației dintre Florin și Naomi.

Citește și: Bianca Drăgușanu va purta trei rochii de mireasă