Anna Lesko, mult prea sexy pentru anii ei

„Ce mândru trebuie sa fie... fiul tău când vede aceste poze!”

Anna Lesko este atât de sexy la anii săi, că întoarce chiar și privirile femeilor, nu doar ale bărbaților. Într-o postare făcută pe contul său de Instagram, cântăreața basarabeancă a strâns nenumărate aprecieri, dar și critici din partea urmăritorilor de pe rețeaua de socializare. Chiar și fosta „vecina” de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Roxana Vancea a reacționat la așa frumusețe.

Adeptă a unui stil de viață sănătos, Anna Lesko alege să pozeze de multe ori în posturi prea sexy pentru o mamă ajunsă la 42 de ani. De altfel, acest lucru i-a fost reproșat de una dintre urmăritoare. „Ce mândru trebuie sa fie… fiul tău când vede aceste poze!!!…”, iar un altul a sărit imediat în apărarea Annei Lesko.

Anna Lesko, Instagram

„De ce nu Doamnă! Eu aș fi mîndru cu asemenea mamă!!! O femeie de succes! La vîrsta ei arată superb și încadrează perfect societăți de consum”, dar nu putem știi dacă a fost serios sau a avut un ton puțin ironic.

Anna Lesko, încă încape în hainele de acum „o mie de ani”

Anna Lesko arată bine, trebuie să recunoaștem asta, și apoi, este o artistă pentru care contează și aspectul exterior, nu doar ce are în cap. Acesta declara în urmă cu ceva vreme cum face să se mențină atât de bine. „Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi  vin acum fixe la torace, dar atât”, a spus Anna Lesko penru Viva, citată de Cancan.

De asemenea, Anna este mulțumită și de metabolismul pe care îl are, dar nu se bazează doar pe asta, ci este atentă cu alimentația, evitând carbohidrați – unul dintre dușmanii curelor de slăbire.

„Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru sursa citată.

Citește și: Adina Buzatu, fără haine și fără inhibiții