Dan Capatos / Sursă foto: Fanatik.ro

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show s-a arătat extrem de deranjat de „telenovela” Fulgy, ce îl are în prim plan pe juniorul lui Ioniță din Clejani. Scandalul dintre cei doi a pornit de la o afirmație, potrivit căreia, chiar Ioniță ar fi fost cel care l-a „turnat” pe „fiul rătăcitor” la poliție, dar care a fost vehement contestată de Ioniță, care a dat vina pe interpretara presei, relatează Click.

„Ne minți ca pe proști și, orice relație am avea, când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta. Este o mojicie. Asumă-ți, mă, faptele, că: da, frate, era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam! Nu încerca să faci tam-tam, și să faci și tămbălău că nu intri în emisiune, că de fapt asta a fost în seara aia: <nu intru în emisiune dacă nu zice Capatos că nu eu am chemat eu poliția>. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă, îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, i-a transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani, extrem de revoltat, potrivit sursei citate.

De la ce a pornit „nebunia”

Întregul scandal a pornit de la un eveniment petrecut în urmă cu câteva săptămâni, când Fulgy a fost prins de poliție, sub influența drogurilor. Mai mult, Fulgy a fost din nou protagonistul un episod din telenovelă.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate”, se arată în documentul transmis de Poliție, dat publicității de către Capatos.

Și ca să fie „cireașa de pe tort”, prezentatorul i-a transmis că poate afla și dacă Fulgy mai este în țară sau nu, știut fiind faptul că acesta a fost la un moment dat internat într-o clinică de dezintoxicare din Spania. Dar se pare ca tratamentele costisitoare nu au fost suficiente pentru juniorul Clejanilor, care nu ratează nicio ocazie de a se da în stambă, neînțelegând că le face rău și părinților săi, nu doar lui.

Citește și: Alex Velea îl trimite pe Fulgy la „balamuc”