Fulgy își pune „cenușă-n cap”, dar îl „toarnă” pe Velea

„Nu spun că cineva m-a pus să mă droghez, totul a fost la simpla mea curiozitate”

Fulgy a încercat din răsputeri să se disculpe în fața fanilor, într-un live pe Moft TV, că nu s-a drogat, așa cum susține poliția, care l-a prins în weekend, relatează Click.  Mai mult, în încercarea sa, tot ce a reușit a fost să pună să aducă și mai multă îndoială asupra sa, dar și să îl „toarne” pe bunul său prieten Alex Velea.

Pe canalul său de YouTube, Fulgy a povestit, nu „de-a fir a păr”, ci sărind haotic de la un subiect la altul, în funcție de cum veneau și comentariile celor care îl urmăreau, cum de a fost el prins sub influența drogurilor, dar mai ales cum de a ajuns să fie în această ipostază.  

„Eu, sâmbătă, m-am trezit, am mâncat, iar seara la opt am fost la Alex Velea, prietenul meu și al familiei noastre. Am vrut să fac o piesă pentru cățelul meu, Cash. O să urmeze și o piesă cu Alex Velea și Viorica de la Clejani, tot de mine făcută. Am făcut un grătar apoi cu toți băieții de la Golden Boy”, și-a început mărturisirea fiul cel mic al „Clejanilor”.

Doar s-a afumat

Mai mult, acesta a afirmat că deși nu a fumat în acea seară, totuși în urma testului de la INML i-a ieșit că are THC. „Am inhalat canabis, stând cu oameni care fumează iarbă. Am stat în preajma la iarbă și am inhalat și automat că a ieșit la analize”, a spus Fulgy, care a adăugat că este plictist de droguri.

Nu a rezistat să nu arunce cu vorbe grele spre cei care l-au criticat, în privința internării la clinica de dezintoxicare. „Când mă drogam nu știa nimeni. Mi-am dat seama singur, m-am dus și m-am internat în Spania, o lună, unde pe săptămână costul e de 20.000 de euro. Așa că nu mai încercați să îmi stricați imaginea, că eu sunt mai lucid decât voi și dacă mă droghez”, a mai spus artistul, care vrea să devină dirijor, nu manelist.

„Toată lumea se droghează în Bucureștiul”

Acesta a mai afirmat că toată lumea se droghează în București. „De obicei în studiouri, nu la Alex Velea,  de fumează iarbă! Toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta, toate cluburile, toate cafenelele, numai pline de consumatori. Nu spun de nimeni nimic, nu spun că cineva m-a pus să mă droghez, totul a fost la simpla mea curiozitate”,  a mai spus Fulgy. Acesta merge în mod frecvent la sală pentru a-și menține echilibrul psihic, dar și pentru că asta îl ajută să scape de dependența de iarbă.

Citește și: „Șmecherul” Fulgy, prins drogat la volan