Bianca Drăgușanu, „adio, dar rămân cu tine”

Acest titlu de film i se potrivește „mănușă” blondei

Pentru Bianca Drăgușanu, „adio, dar rămân cu tine” i se potrivește de minune, după atâtea controverse cu privire la relația sa cu Gabi Bădălău, cel care îți dorea să iasă „elegant” din relația cu blonda. De atâtea ori s-a anunțat nunta și despărțirea, încât ce mai contează o dată în plus, ce mai contează că Bădălău este încă în proces cu fosta soție?

Potrivit Cancan, blonda s-ar fi căsătorit cu… Bădălău, în secret. Concluzia a fost trasă după ce Bianca tocmai postase pe Instagram două fotografii cu o descriere ce trimite cu gândul la „nunta de vis”. „I’m wearing the smile you gave me and the dress of my dreams @bdluxfashion #comingsoon #mydresses #yes #tothedress #sohappy #blessed #loved #luxurylifestyle #wedding #weddingdress #bestisyettocome”, cu traducerea „Eu port zâmbetul pe care tu mi l-ai dat și rochia visurilor mele #ÎnCurând #RochiileMele #Da #PentruRochii #AtâtDeFericită #Binecuvântată #Iubită #StilDeViațăDeLux #Nuntă #RochieDeMireasă #CeEsteMaiBunUrmeazăSăVină”.

Să fie doar o formă de promovare a noii colecții de de rochii de mireasă pe care urmează să o lanseze, cât de curând, sau chiar s-a căsătorit? Nu de alta, dar Bădălău este cel care în urmă cu numai două săptămâni anunța că vrea să iasă elegant din relația cu Bianca, mai mult, deja își trasase noile priorități, copiii și afacerile. Dacă mai punem la socoteală că încă se află în proces de divorț de fosta soție, deci nu este un „om liber”, putem spune pe bună dreptate că „încurcate sunt căile Domnului”.

Cine de cine s-a folosit în această relație, pentru a fi mai vizibil, nu mai contează, atâta vreme cât „scopul scuză mijloacele”. O să se ajungă, cel mai probabil ca în povestea cu „Petrică și lupul”, când nimeni nu o să o mai creadă că s-a căsătorit, nici dacă va avea certificatul în mână.

Citește și: Bădălău a rupt „lanțul de iubire” cu Bianca Drăgușanu