Adriana Bahmuțeanu „suflă și în iaurt”

Prezentatoarea TV are principii și nu împumută bani, după ce și-a luat „țeapă”

Adriana Bahmuțeanu afirmă că este o persoană care are principii pe care nu vrea să și le încalce, iar unul dintre acestea este cel potrivit căruia nu împrumută bani, nici măcar prietenilor. E drept că e vorba de sume mari, că așa de „un pachet de biscuți” le lipești, fără probleme.

Prezentă în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, unde a avut de trecut testul „sosurilor iuți”, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit care a fost momentul ce a determinat-o să devină atât de strictă în privința banilor împrumutați.

„Prietenii mei știu asta, nu dau bani împrumut. Sume foarte mici, 10-20 de lei, de un pachet de biscuiți da, dar nu mai mult. Nu dau, nici la cel mai bun prieten”, a spus Adriana Bahmuțeanu, adăugând că a pățit să își ia țeapă de la o prietenă foarte bună. Chiar dacă a ezitat să îi dea numele „cu subiect și predicat”, a precizat că este o persoană cunoscută, care lucrează în PR, și care i-a furat jumătate din casă, nu doar banii. „Juma de casă mi-a șutit, plus bani, plus acareturi, plus, plus. I-am dat și cu împrumut. Nu mi-a dat banii, după care m-am înțepat că era cleptomană. I se lipeau de degete inelele mele, lănțișoarele mele. E cunoscută, o știe jumătate din piața media”, a declarat prezentatoarea TV.

Mai mult, aceasta susține că la un moment dat s-a dus, împreună cu mama ei, acasă la cea la care a făcut referire și și-a recunoscut parte din lucrurile sustrase. „Ce crezi? Mă uitam cu bărba-su și îi spuneam: «Ăla e puloverul meu, ăla e inelul meu, ăia sunt blugii mei, ăia sunt pantofii mei». Fura tot ce putea, de câte ori venea la mine”, a mai spus Adriana, revenind în același timp că „juma de casă” reprezenta în fapt jumătate din  șifonier.

Adriana și „pliciul” lui Prigoană

Adriana și Silviu Prigoană au avut cea mai cunoscută, haotică și mediatizată relație din lumea modenă românească, cei doi fiind căsătoriți și divorțați de patru ori. Probabil că ar mai fi urmat dacă legea nu ar interzice recăsătorirea multiplă cu aceeași persoană.

Adriana a mărturisit că a fost agresată fizic de către fostul ei soț Silviu. „Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut”, însă pare că nu-și mai amintește în care „episod” a fost faza cu „pliciul”. Mai mult, aceatsa susține că după separarea definitivă de fostul soț, parcă a înflorit și vede viața cu alți ochi, dar și moartea. „Sunt foarte bine, înfloresc. Sunt la a doua tinerețe. Aștept cum o să fie la a treia. Nu e nicio schimbare, sunt ca la prima. Viața e frumoasă în general. Eu percep moartea mult mai mult decât o percepeam înainte. Trebuie să ne bucurăm de viață, azi ești, mâine nu mai ești”, a mai spus prezentatoare TV.

Citește și: Nostalgia lui Prigoană: prostituatele din vremea când era deputat