Nostalgia lui Prigoană ține de perioada în care a fost deputat în Parlamentul României, mai exact între anii 2008-2012. Și, tot cu aceeași nostalgie, se gândește la prostituția care încă se practică ilegal. Cumva, își asumă o vină și are regrete cu privire la inițiativa sa legislativă, adică legalizarea prostituției.

Prigoană e de părere că legalizarea prostituției ar fi sporit economia țării și, mai mult decât atât, deplânge soarta prostituatelor care nu vor beneficia de o pensie.

Au trecut mai bine 10 ani de la momentul în care Silviu Prigoană a ales funcția de deputat. Încă visează la respectiva legalizare, dar face o corelație cel puțin dubioasă: dacă prostituția era legală, nu mai exista cazul Caracal.

Silviu Prigoană spune de ce vrea legalizarea prostituţiei  ”Generaţiile următoare …”

”Prostituția există. Vom păți cum a fost când eram eu în Parlament, când erau lucrătorii din agricultură care aveau pensie de 1-2 lei. Și am făcut un proiect de lege și am reușit să dăm 450 de lei un fel de ajutor social, un fel de pensie minimă. Același lucru se va întâmpla cu fetele și cu băieții care astăzi practică prostituția și nu contribuie la niciun buget, insa generațiile următoare vor lua o hotărâre în Parlamentul României ca persoanele care au oferit servicii sexuale fără să plătească contribuție, să fie sprijinite de stat. E foarte simplu.

Politicenii acum nu au votat pentru că le-a fost frică de popi și de neveste. Ce să fac dacă sunt însurați? Să vină necăsătoriți în Parlament și să vezi atunci voturi… pentru că sunt fățarnici (n. red parlamentarii), sunt mitocani. Spun ceva pe holuri și la vot fac altfel.

A fost pentru prima dată în istoria Parlamentului României cand 90% dintre parlamentari s-au abținut la vot, 10% au fost pentru. Nu au spus nu, nu au votat impotriva ci s-au abținut”, a declarat Silviu Prigoană în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Citește și: ÎPS Teodosie, pus la punct de Tribunalul Constanța

#News