Năstase ne îndeamnă să mergem la vot și să-i facem în ciudă lui Iohannis

Fostul premier PSD Adrian Năstase critică atitudinea vehementă a președintelui Iohannis la adresa social democraților. Reamintim că, în cursul serii trecute, Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, după cum ne-a obișnuit până acum. În spiritul acestor evenimente, Năstase îi îndeamnă pe cetățeni să iasă la vot, sugerând, desigur, să nu voteze sub nicio formă PNL, pentru a-i da o lecție și un vot de neîncredere lui Iohannis.

„Ceea ce face Iohannis, in această campanie electorală, este inadmisibil. Prin atitudinea lui si prin declaratiile pe care le face, el discreditează institutia de Presedinte al Romaniei. De aceea, vă indemn, incă o dată, mergeti la vot, intelegand că prin votul vostru veti da si un vot de neincredere pentru Iohannis. Intr-o situatie normală, pentru o astfel de atitudine de sfidare a Constitutiei, el ar fi trebuit suspendat. Din păcate, acum, nu are cine să facă acest lucru”, scrie Adrian Năstase pe blogul personal, despre Klaus Iohannis.

Adrian Năstase crede că Iohannis nu este informat

„Pare că Iohannis nu a fost informat 1. că in 6 decembrie vor fi alegeri, 2. si că aceste alegeri sunt pentru parlament si nu pentru presedinte. Oricum, este clar că Iohannis are nevoie de un medicament electoral pe care vă rog să i-l administrati!”, mai spune Adrian Năstase.

Citește și: Iohannis iese la atac cu un nou discurs anti-PSD

#News