Mihai Trăistariu simte din plin restricțiile impuse din cauza „green-pass”-ului

A dormit în Gara de Nord pentru că nu s-a putut caza la niciun hotel

Mihai Trăistariu a ajuns într-o situație de nimeni dorită, aceea de a dormi în gară. Din fericire nu pentru că nu avea bani de hotel, ci pentru că restricțiile impuse de autorități înseană și obligativitatea prezentării certificatului verde, care atestă vaccinarea sau trecerea prein boală, la intrarea în diverse spații publice, inclusiv la unitățile de cazare, deci și în hoteluri.

Cum Mihai Trăistariu locuiește în Constanța, unde are o serie de afaceri cu care își asigură traiul de zi cu zi, de când pandemia ne-a dat viețile peste cap, iar televiziunile unde acesta se mai prezintă pentru vreun interviu sau vreo filmare se află în Capitală, este necesară cazarea în București. Doar că, în vremurile acestea, nu a mai posibil, pentru că Mihai încă nu s-a vaccinat, deși a anunțat că urmează să facă și acest lucru, dar că mai studiază problema, deși se declarase un antivaccinist, susținător al Dianei Șoșoacă.

„Am avut trei emisiuni, și vineri două. Eu, locuind în Constanța, de fiecare dată când vin în București, dacă am și a doua zi emisiune, nu mă mai întorc acasă. Că e greu să vin. Acum, nefiind vaccinat, nu mai am  voie la hoteluri. Și am postat pe Facebook ce naiba mă fac, că am trei filmări. Erau toate de Crăciun, de Revelion. Și joi și vineri. Bineînțeles că au sărit oamenii: că stai, la mine, vino la mine, și gagici, și astea. Am terminat filmările la ora 21.30, mi-am făcut declarație online și am plecat acasă. Că, na, după ora 22.00 nu am voie, și am fugit la Constanța. Am postat eu pur și simplu pe Facebook, căutând o soluție! Chiar așa am zis, «Dați-mi o soluție! Dorm în gară, dorm în mașină sau mă duc acasă!»”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Ciao.

De altfel acesta a arătat cu degetul spre presa care l-a și „văzut” dormind pe băncile reci din Gara de Nord,  când de fapt el doar s-a odihnit în așteptarea trenului. „Și atunci presa a luat-o că dorm în gară sau că am dormit. Dar nu am dormit, am plecat acasă. Doar că mi-a fost greu. Am dormit patru ore și m-am întors înapoi la București, aveam un matinal de dimineață”, a mai spus artistul.

„Nu am trăit așa ceva în viața mea”

Mihai Trăistariu simte efectele pandemiei, chiar dacă la o altă cotă față de vânzătorul de pâine ori de omul din fața strungului. Cu atâtea restricții, cu spectacole anulate, artistul s-a văzut pus în situația de a se descurca cu ceea ce a acumulat în anii pre-pandemnici. „Anii ăștia pentru mine sunt groaznici, infiorători. Nu am trăit așa ceva în viața mea și nici nu vreau să mai trăiesc. Adică să îmi vând casa în care am stat! Bine, m-am mutat acum într-unul din apartamentele de la malul mării. Nu e mai rău, e chiar mai bine, dar nu mi-a convenit că a trebuit să vând un apartament”, a mărturisit Mihai Trăistariu. Acesta a afirmat că tot ce a strâns în vară, când situația a fost ceva mai relaxată, este drămuit la fiecare bănuț, astfel încât să se poată limita în 10.000 de lei lunar, din care cea mai mare parte se duce pe rate bancare.

Citește și: Trăistariu, decis să se vaccineze anti-Covid