Trăistariu, decis să se vaccineze anti-Covid

Deși s-a declarat un susținător al Dianei Șoșoaca, întâia anti-vaccinistă a României

Mihai Trăistariu a anunțat că se va vaccina „forțat de situație”, ca să poată cânta, având în vedere toate restricțiile impuse de autorități, iar certificatul verde este „cheia” de acces la o serie de activități.

Dacă până de curând pagina de Facebook a artistului era plină de articole, mai mult sau mai puțin avizate, cu privire la pandemie și vaccinuri, multe dintre acestea fiind distribuite de la „prezidențiabila” Diana Șoșoacă, cea dintâi contestatară a pandemiei, vaccinului, dar și a măsurilor restrictive, decizia artistului i-a luat pe mulți internauți prin surprindere.

„Am fost primul artist care a anunțat că se va vaccina, încă din decembrie 2020, când ne anunțau că a apărut miracolul numit vaccin. Din mers, am tot ezitat, pentru că micii și berea, loteria vaccinării și campania groaznică și forțată dusă de Guvern … nu m-au mai convins. Bașca am început să mai fac și politică, intrând în conflict cu toți prietenii mei. Am tot așteptat. Am tot comentat. Am tot zis să văd până unde se va ajunge. Poate … am sperat în sinea mea că va trece totul înainte de a fi nevoit să mă vaccinez și eu”, a scris Mihai Trăistariu Mihai Trăistariu știe pe cine va vota pentru Cotroceni