Cove a dezvăluit motivul plecării de la PRO TV

„A rămas doar imaginea” din postul de pe Pache Protopopescu

Cove, cel care a decis să plece de la PRO TV, unde prezenta emisiunea „Vorbeste lumea” a explicat pentru Click motivul despărțirii „aparent” bruște de postul care a făcut furori la jumătatea anilor 90, o televiziune care a fost „altceva” pentru români.

„În viață sunt tot felul de momente, cum spunea o mai veche prietenă de-a mea, viața este plină de Surprize, surprize. Nu trebuie neapărat să fie un motiv anume să te facă să te schimbi, să faci o schimbare. Pur și simplu vine un moment când o iei pe un alt drum. În definitiv și Messi a plecat de la Barcelona! O schimbare e de bun augur. PRO TV nu mai e de mult ceea ce a fost pe vremea când l-a înființat Sârbu. A rămas doar imaginea din PRO TV. Vreau să mă simt relaxat, să nu simt o povară când vin la serviciu”, a declarat Cove pentru Click.

Cove, la Flash Monden pe Prima TV

Cove se află din această săptămână într-un alt proiect, la Prima TV, unde, alături de Diana Bart prezintă emisiunea Flash Monden. De altfel, pentru Cove, nu este o noutate prezența pe grila de la Prima TV, acesta fiind un post cu care a mai colaborat în trecut, în show-ul „Mama mea gătește mai bine”, în 2015, chiar înainte de a prelua „frâiele” de la „Vorbește lumea”.

Printre prezențele remarcante ale PRO TV-ului, care au decis să lase în urmă postul din Pache Protopopescu se află Florin Călinescu, care a plecat în această vară, dar și Bebe Cotimanis – „Vocea de la PRO”, cel care a făcut încă de la începuturi, din 1995, promo-urile difuzate pe PRO TV. Și acesta a ajuns tot la Prima TV.

PRO TV mai are încă „esența” de la jumătatea anilor, prin prezența Andreei Esca și a lui Neti Sandu, de altfel, cele mai longevive prezentatoare ale televiziunii înființate de de Adrian Sârbu.

 Citește și: Florin Călinescu lasă în urmă PRO TV-ul