Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu . sursa foto: Playtech.ro

Bianca Drăguşanu vrea să înceapă o nouă afacere. Pe lângă contractele din TV şi publicitate, blondina este şi om de afaceri. Ea deţine un atelier unde produce rochii de evenimente, dar şi de mireasă. Vedeta investeşte într-o nouă afacere, și anume în domeniu imobilar. Ea crede că în acest domeniu nu există pierderi, chiar dacă inflaţia creşte. Bianca Drăgușanu vrea să facă investiții imobiliare. Vedeta a mărturisit că a fost să vadă câteva case, dar nu a găsit ceea ce îi place.

”Am tot fost să văd niște case, vreau una cu curte. Sunt în vizionări, încă nu am găsit ceea ce caut. Se merită, de când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să deconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu, trai luxos

Bianca Drăgușanu poartă numai haine scumpe, de mii de euro, genți și bijuterii, care ajung la zeci de mii de euro și se cazează numai în hoteluri de minim 4 stele, unde cere să i se asigure tot confortul. Vedeta își permite să meargă în vacanțe extravagante de câte ori dorește și nu ezită să scoată din buzunar multe mii de euro pentru acestea. Bianca Drăgușanu spunea că din postările pe Instagram ajunge să obțină și 10.000 de euro în fiecare lună, fiind una dintre vedetele cu un număr mare de urmăritori. Doar că suma este insuficientă pentru pretențiile divei. Bianca Drăgușanu susține că mina ei de aur ar fi de fapt afacerea ei cu haine, pe care ar dori să o dezvolte și în Dubai, loc unde a fost recent în vacanță la prietena ei, Ramona Gabor, care are acolo un business cu parfumuri. Recent vedeta și-a cumpărat și un apartament de lux în București, în valoare de câteva sute de mii de euro.
”Rochii de eveniment casual, adică am fost în Dubai și am tras concluzia că nu aveam de unde să cumpar rochii turnate, asa că vreau butic cu croitor in el”, a spus Bianca, legat de afacerea pe care vrea să o lanseze în Dubai.

Dan Alexa face dezvăluiri despre noua căsătorie