Lavinia Pârva, distrată de zvonurile legate de divorțul de Ștefan Bănică

„E o aberație, ferească Dumnezeu”

Lavinia Pârva este căsătorită cu Ștefan Bănică din 2017, iar împreună au un băiețel de 2 ani și 4 luni. Însă lumea pare că nu vrea să le vadă frumoasa relație și din când în când mai bagă niște fitile legate de un posibil divorț. Și de data aceasta Lavinia a fost cea care a reacționat și le-a închis gura răutăcioșilor.

„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a declarat Lavinia Pârva pentru Impact.ro.

Lavinia, lipsa verighetei și „gura lumii”

Zvonuri cu privire la divorțul Laviniei de Ștefan au fost și anul trecut, iar „gurile rele” au speculat faptul că artista a fost văzută fără verighetă, de parcă acesta trebuie să fie cel mai clar semn al rupturii unei căsnicii.

Lavinia Pârva (Instagram)

„Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!”,a scris la acel moment Lavinia, pe o rețea de socializare.

De altfel, aceasta a punctat că nu este adepta accesoriilor, în general, dar nu vede niciun „capăt de lume” dacă nu poartă mai multă vreme „simbolul iubirii”, care nu este decât un semn al statutului marital în fața societății.

„Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoie să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa”, a mai transmis Lavinia Pârva.

Citește și: Andreea Marin își consideră mariajele eșuate „lecții de viață”