Horoscop azi, vineri 14 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic esențial al zilei este oferit de trigonul lui Venus de pe Balanță cu Saturn, în retrogradare, de pe Vărsător. Acest aspect astral ne vorbește de: ponderație, seriozitate, tact, conștiinciozitate, responsabilitate, onestitate, prudență, fidelitate, loialitate, corectitudine și stoicism.

BERBEC

Astrele vă preconizează trăiri minunate în viața de cuplu! Și relațiile cu cei din jur în general vor fi pozitive și armonioase! Puteți câștiga și prietenia unei persoane mai mature, serioase, capabile și bine cotate în plan social!

TAUR

Vi se relevă o ameliorare semnificativă în planul sănătății! La locul de muncă veți beneficia de suportul unei colege mai tinere. Vi se mai relevă și o consolidare forte sub raport social, profesional!

GEMENI

Veți avea parte de o zi minunată în viața sentimentală! Este o zi fastă și pentru distracție, recreere și relaxare! Puteți primi și o veste de bun augur de la o persoană mai în etate de la mare distanță!

RAC

O femeie mai tânără din familie vă poate fi de mare folos! Este și un moment de bun augur pentru a cumpăra ceva frumos pentru casă. Puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori o restituire.

LEU

Veți comunica într-un mod mai elocvent, dulce și diplomatic! Puteți primi și o veste pozitivă despre sau de la o femeie mai tânără! Este o zi bună și în viața de cuplu, precum și în afaceri și în treburi de ordin legal!

FECIOARĂ

Vi se preconizează o zi bună sub raport financiar! Vă puteți descoperi și rafina și niște talente sau abilități cumva mai artistice, sensibile. La locul de muncă vă veți arăta foarte implicați, harnici și capabili!

BALANȚĂ

Astrele vă arată mult mai pozitivi, gentili și zâmbitori! Veți atrage energii fericite și prospere asupra dumneavoastră! În viața sentimentală puteți resimți mai multă stabilitate, ordine și predictibilitate!

SCORPION

Vi se relevă o remediere semnificativă în planul sănătății! Vă veți reliefa și cumva mai empatici, sensibili și generoși! Este și o zi indicată pentru proiecte majore legate de casă!

SĂGETĂTOR

Puteți câștiga prietenia unei femei frumoase, delicate și stilate. Vă veți reliefa cumva mai raționali, practici și conservatori în judecată! Mai puteți primi și o veste foarte importantă!

CAPRICORN

Vi se preconizează o zi de mare succes în plan profesional! Aveți parte de indicii de bun augur și în plan financiar! Veți fi foarte prețuiți pentru talentele, abilitățile și competențele voastre!

VĂRSĂTOR

Aveți parte de o zi optimă pentru studiu, evaluări și călătorii. Puteți primi o veste pozitivă despre sau de la o tânără de pe alte mealeaguri. Vă veți reliefa și cumva mai serioși, responsabili, organizați, disciplinați și perseverenți!

PEȘTI

Aveți parte de o zi cu noroc când discutăm de câștiguri materiale ce nu țin de munca dumneavoastră propriu-zisă. Vi se mai preconizează și o semnificativă remediere în planul general al sănătății!

Horoscop HashtagNews