Captură video: Mirror
Captură video: Mirror

Josephine și Alfred Waterfield au împlinit vârsta de 100 de ani și sunt căsătoriți de 75 de ani.

Cei doi bătrâni din Marea Britanie au ajuns în atenția presei, în momentul în care au fost întrebați despre secretul longevității relației lor.

Alfred, care a lucrat în marina militară, a declarat pentru Daily Express că secretul său pentru o căsătorie lungă este o ”ceartă zilnică”, precizează publicația Mirror.

Cuplul s-a căsătorit în 1947. Practic, căsnicia lor precede domnia reginei Elisabeta a II-a

Ei ar spune că secretul unei căsnicii fericite este să se certe zilnic. Totuși, cearta nu trebuie să fie una serioasă”, a declarat fiul lor, Allen, în vârstă de 74 de ani.

Este rar în zilele noastre să vedem căsnicii de durată, dar încă mai există speranță. Tatălui meu îi place și whisky-ul, este băutura lui preferată. De fapt, amândoi beau bere zilnic. Mai mult, ambii savurează un Baileys în fiecare seară înainte de a merge la culcare”, a adăugat fiul.

La aniversarea a 75 de ani de la căsătorie, cei doi au sărbătorit, chiar dacă, în prezent, se află la azilul de bătrâni

Personalul de la azilul de bătrâni a pregătit un tort special, dar și o mică petrecere.

A fost minunat, chiar nu de așteptam. Mama și tata s-au bucurat din plin de după-amiaza petrecută cu familia și prietenii”, a adăugat fiul bătrânilor.

Cuplul s-a mutat la azilul de bătrâni la începutul acestui an

Ambii se bucură de faptul că socializează cu alți seniori și își aduc cu drag aminte de vremurile când mergeau în localul The Jug and Bottle din Corby, unde Josephine cânta la pian pentru a-i distra pe localnici.

Suntem încântați să sărbătorim un cuplu cu adevărat remarcabil. Alf și Jo sunt minunați și au întotdeauna o poveste interesantă de spus”, a declarat Jessica Pateman, directorul general al Barchester Elm Bank Care Home.