Un fotbalist a fost arestat de către polițiștii din Belgia pentru că a condus fără permis valabil

Mașina acestuia a fost reținută de către polițiști 

Fotbalistul belgian Radja Nainggolan, în vârstă de 34 de ani, de la Antwerp, a fost arestat în Belgia, după ce a fost prins la volan fără un permis valabil, potrivit ziare.com.

Mașina fotbalistului a fost reținută de către polițiști 

După ce a fost interogat, Radja Nainggolan a fost lăsat să plece, maşina sa, un Mercedes, fiind reţinută de poliţie. Radja Nainggolan nu mai are un permis valid din 2021, când a fost prins băut la volan și cu viteză mare.“Persoana în cauză încă nu a dat examenele de reintegrare necesare pentru a-şi recupera permisul de conducere”, a precizat Wouter Bruyns, purtător de cuvânt al poliţiei. Poliţia din Anvers a efectuat în ultima perioadă controale cu privire la respectarea interdiciiilor de a conduce cu permisul suspendat.

Radja Nainggolan este legitimat din august 2021 la Antwerp

Anterior. El a jucat în Italia, la Piacenza, Cagliari, AȘ Roma şi Inter Milano. Radja Nainggolan joacă pentru Antwerp din august 2021. În acest sezon, mijlocașul central a reușit trei goluri și două pase decisive în 17 meciuri În cazul lui Radja Nainggolan, interdicţia tocmai expirase. Radja Nainggolan Bogaerts este un fotbalist belgian de tată indonezian și mama belgiană. Joacă ca mijlocaș la Cagliari Calcio din Serie B și la Echipa națională de fotbal a Belgiei.Lizy Bogaerts, mama lui Radja, a murit în 2010, și după moartea ei fotbalistul și-a tatuat pe spate două aripi mari, cu data nașterii și a morții mamei sale. Radja Nainggolan vorbește trei limbi: olandeză, engleză și italiană, și înțelege limba franceză.

Producătorul chinez de automobile Geely ar putea deveni noul acționar majoritar al fabricii Dacia din Mioveni