Franck Ribery și Daniele Prade
Franck Ribery și Daniele Prade

Scriam zilele trecute, că ziua de duminică, 5 iulie, a fost una greu de uitat pentru fotbalistul francez Franck Ribery, aflat acum în vestiarul Fiorentinei. Mai întâi a fost accidentarea de la meciul din deplasarea de la Parma, o recidivă mai precis, Ribery ieșind din teren ajutat de colegii săi. Nici n-a avut puterea să se bucure, de victoria echipei sale, pentru că durerile de la picior erau chiar insuportabile.

Franck Ribery

Ajuns acasă, după ce a parcurs cei 100 de kilometri de la Parma, Franck a avut neplăcuta surpriză că hoții i-au spart apartamentul furându-i câteva genți și bijuterii. ”Mi-am dorit să joc fotbal, asta este pasiunea mea. Cu toate acestea familia este pe primul loc și am de gând să iau deciziile necesare, pentru liniștea noastră sufletească”, declara Ribery presei. El a lăsat să se înțeleagă că va pleca de la Fiorentina, pentru că hoții i-au creat un mare discponfort și lui, și familiei.

Dar CEO al clubului, Daniele Prade, a transmis către Sky Sports, cu ocazia avancronicii meciului dintre Fiorentina și Cagliari, că ”francezul era nervos și emoționat, când a declarat că pleacă de la Florența. Nu pleacă, a fost o neînțelegere. Este foarte fericit la noi, încântat de atmosferă, de tifosi, de echipă. Este un băiat inteligent și sunt de acord cu el că a suferit ceva enervant. Suntem o echipă ambițioasă, care dorește să devină un club de nivel superior. Această întâmplare nefericită poate să fie un punct de sosire, nu un punct de plecare”, a mai declarat Prade, care exclude total pșlecarea francezului de la Fiorentina!  

Hashtag News