Gabriela Firea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a blocat, miercuri, activitatea Primăriei Municipiului București convocând la o „ședință de partid” toți directorii generali și executivi din Primăria Generală, funcționari publici, unii înalți funcționari publici, și directorii de la companiile municipale, directorii de la subordonatele Primăriei, inclusiv arhitectul șef, directorul juridic și directorul economic.

Gestul ministrului Muncii, care a paralizat practic activitatea Primăriei Capitalei, nu a trecut neobservat, iar Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, este decisă să depună o plângere penală împotriva consilierului ministrului Muncii, însărcinat cu boicotarea activității Primăriei Capitalei.

„O anunț pe doamna ministru că voi depune plângere și-i mai spun că nu trebuie să îndemne funcționarii publici să încalce legea și să facă politică în timpul serviciului. Un consilier de la Ministerul Muncii, Mihai Ionescu, i-a sunat, pe mai mulți directori din Primărie, din partea ministrului Violeta Alexandru, și i-a invitat la sediul PNL din Modrogan.

Unii l-au înregistrat. L-au pus să sune pentru că sunt disperați. Acest consilier le-a cerut directorilor, arhitectului șef, să îi spună ce probleme au la serviciu, adică secrete de serviciu. Vreau să știu dacă domnul premier știu că acești oameni fac politică, pentru că e interzis.

A sunat în timpul serviciului și i-a convocat nu seara, nu în week-end, ci în timpul serviciului. Acest consilier este fiul unui parlamentar PNL de Prahova, George Ionescu. E consilier plătit din banii statului, care a sunat pe banii statului, în timpul serviciului. Este înregistrat!

Cu asta se ocupă ministrul Muncii, doamna Violeta Alexandru, cu asta se ocupă președinta PNL București, ministrul Muncii. Nu trebuie să facă astfel de abuzuri față de funcționarii publici”, a declarat Gabriela Firea la un post de televiziune.

Citește și: Cioloș către PNL: Guvernați nu împărțiți posturi la prieteni. Terminați cu amatorismele!

HashtagNews.ro